Image Alt

Doneer

Help de animatie mee vooruit! (Pleeeeease!) 

 

Kaboom Animation Festival is de hemel op aarde voor alles en iedereen die een hart heeft voor animatie. We zijn een creative organisatie die elk jaar een festival opzet in Utrecht, Amsterdam en online. Daarnaast zijn er doorheen het jaar tal van andere activiteiten, zoals educatieve programma’s voor scholen, festivaldistributie voor animatiefilms, een Nederlandse bioscooptournee met de prijswinnaars van het festival, samenwerkingen tussen de animatiefilmindustrie en scholen en festivals, en uiteraard unieke animatieprogramma’s en vertoningen in bioscopen in binnen- en buitenland.

 

Dit alles kost geld. En budgetteren kost veel tijd en moeite. We zijn afhankelijk van diverse culturele fondsen, gemeentes, kaartjesverkoop, sponsors en donateurs. Als je helemaal mee bent met wat we doen, dan zouden we het superfijn vinden als je ons budget wat omhoog helpt via een donatie. Letterlijk élke euro die je kunt missen is welkom en kan het verschil betekenen voor animatiefilm in Nederland.

 

Doneer met belastingvoordeel 

Als je geïnteresseerd bent in de belastingvoordelen die beschikbaar zijn voor particuliere donateurs (die grotere bedragen voor meerdere jaren doneren), neem dan contact op met onze zakelijke leider Annabet Langkamp: annabet@kaboomfestival.nl