Image Alt

Vrijwilligers

9 - 17 november 2019

Word vrijwilliger

We zijn blij dat je overweegt om vrijwilliger te worden op Kaboom Animation Festival. We willen je graag aan onze zijde hebben en we zijn nu al enthousiast om je als lid van ons team te mogen verwelkomen.

We vragen minimaal drie diensten van elk ongeveer zes uur per vrijwilliger (uiteraard geven we je lunch en diner als je op die tijden werkt). Voor, na of tussen de ploegen in kun je genieten van alle animatiehighlights van afgelopen jaar op het festival. Ook krijg je een gratis shirt van ons, maar alleen als je plechtig belooft hem constant te dragen.

Nog meer vragen? E-mail ze naar volunteers@kaboomfestival.nl

Functieomschrijvingen

Receptie

Jij zal verantwoordelijk zijn voor het hartelijk verwelkomen van alle bezoekers van Kaboom Animation Festival en hun informeren over hun bezoek. De belangrijkste kwalificaties zijn een mooie glimlach, zowel Engels als Nederlands , vriendelijk blijven wanneer mensen je rare vragen stellen, en het hoofd koel houden als je niet alle antwoorden weet.

Zaalwacht

Je gaat tickets controleren om te zien of mensen bij de juiste screening zitten. Tijdens de film controleer je de kwaliteit van het beeld en het geluid en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt.

Catering

Je zorgt ervoor dat iedereen in leven blijft en dat niemand omkomt van de honger. Je dekt de tafels voor lunch en diner, controleert of iedereen een comfortabele pauze kan hebben, ruimt daarna op en helpt aan de bar tijdens grote evenementen. Je regelt ook alle drankjes en snacks die we nodig hebben (en dat zijn er nogal wat).

Bouw en Breek

Je helpt ons met de bouw van het festival (6, 7 en 8 november in Utrecht, 12 november in Amsterdam) en met het aankleden van de ruimtes in volledige Kaboom-sferen. Na het festival help je met het afbreken (11, 12 en 13 november in Utrecht, 18 november in Amsterdam). Klaar om je mouwen op te stropen?

Virtual Reality Team

Welcome to the future! Jij zorgt ervoor dat onze bezoekers de best mogelijke VR-ervaring hebben. Op het VR-station ben je verantwoordelijk voor het informeren, helpen en begeleiden van Kaboom-gasten. Je hoeft geen ervaring met VR te hebben, maar een beetje technisch onderlegde kennis kan geen kwaad. 

Flex Team

Keuzestress? Kom bij het flexteam en regel voor jezelf de meest diverse en complete festivalervaring. Op dag één kunnen we je vragen naar de winkel te rennen om snel benodigde boodschappen te halen, de volgende dag help je mee in een van de workshops van onze beroemde gasten. Je moet houden van verrassingen, want zelfs wij weten niet wat je volgende taak zou kunnen zijn.

Fotograaf

Heb je ervaring als fotograaf en bezit je je eigen apparatuur? Word festivalfotograaf bij Kaboom. Je neemt deel aan belangrijke evenementen met je camera om je nek en schiet kiekjes van gezellige gasten, aangeschoten bezoekers en belangrijke regisseurs.

Car Service

Je rijdt door de stad met filmmakers en gasten uit de animatiewereld aan je zijde. Je haalt gasten op en brengt ze naar het hotel of naar de festivallocatie. Geen druk, ze zijn gewoon ontzettend belangrijk. Daarnaast transporteer je boodschappen, vrijwilligers, decoraties en alles wat van de ene naar de andere locatie moet. Het spreekt voor zich dat je voor deze klus een rijbewijs nodig hebt en het niet erg vindt om tijdens de spits door de stad te rijden.

Programma assistent

Je helpt ons tijdens speciale programma’s zoals workshops, lezingen en masterclasses. We hebben wat extra handen nodig voor allerlei taken tijdens deze programma’s, variërend van technische, praktische tot mentale ondersteuning.