Image Alt

Vrijwilligers 2024

Rollen van de vrijwilligers

Catering bar & Crew

Dit team verzorgt het liefst alle gasten en de crew. Je zorgt ervoor dat iedereen gehydrateerd is en dat niemand een knorrende maag heeft 😉 Je helpt met het opzetten van de tafels voor lunch en diner om te zorgen dat iedereen een comfortable pauze kan hebben en je helpt met opruimen naderhand. Ook help je bij de bar bij grote events. Een hele belangrijke taak als je het ons vraagt! Ervaring met werken achter een bar is niet vereist, maar zou wel mooi meegenomen zijn.

 

Construction Team

Ben je op zoek naar een fysieke/actieve rol? Dan is dit mogelijk jouw team! Wij hebben jouw hulp nodig om locaties om te toveren naar ons legendarische festival, dus we zijn op zoek naar handige mensen! Je assisteert bij het opbouwen en afbouwen van alle gerelateerde festival events. Iedereen is welkom, zolang je er klaar voor bent om onze superhero te worden!

Festival host and screening attendants

In deze rol ben je echt het gezicht van Kaboom en is het de bedoeling dat je de gasten een zo fijn mogelijke festival ervaring geeft. Je verwelkomt mensen bij de screening zalen en je hoofdtaak is het scannen van de tickets en QR codes van het publiek. Daarnaast zullen er ook nog andere assistent werkzaamheden bij speciale events zijn.

Festival photographer

Ga jij de mooiste kiekjes schieten van ons festival? Mail je portfolio naar: volunteers@kaboomfestival.nl. Het is de bedoeling dat je gebruik maakt van je eigen apparatuur.

Festival videographer

Heb jij als passie om video’s te schieten en te editen om ons legendarische festival vast te leggen? Stuur dan jouw portfolio naar: volunteers@kaboomfestival.nl. Het is de bedoeling dat je je eigen apparatuur gebruikt.

Flex team

Als jij houdt van afwisseling en veelzijdigheid dan is dit jouw plek! Je zal worden ingezet op verschillende plekken afhankelijk van waar er hulp nodig is. Het is een vereiste dat je een rijbewijs hebt.

Industry Day assistant (only in Utrecht)

We zijn op zoek naar een team voor de Industry Days op dinsdag 9 april en woensdag 10 april in Utrecht. Je zult ondersteuning bieden bij verschillende taken, zoals het helpen met de tickets scannen en het verwelkomen van gasten. Het is belangrijk dat je comfortabel bent met de Engelse taak te spreken.

Information and guest desk

In deze rol geef je alle bezoekers en gasten een warm welkom en help je hun met alle mogelijk vraagstukken die ze hebben. Het is belangrijk dat je ook comfortabel in het Engels kunt communiceren in deze rol.

VR assistant

Ben jij gek op VR?
Als je in dit team komt, dan zorg jij ervoor dat je de bezoekers enthousiast maakt over onze VR installaties. Je helpt en ondersteunt ze met het de VR attributen en geeft meer informatie indien nodig. Het is niet nodig om speciale VR kennis te hebben, dit zullen wij je allemaal leren!

Kaboom2023_social_day4_JK_08
Kaboom2023_social_day2_JK_37 (1)