Eerstvolgende editie van Kaboom in voorjaar 2021

Lieve vrienden en animatieliefhebbers,

vanwege de onzekerheid veroorzaakt door de Covid-19-crisis, hebben we bij Kaboom Animation Festival de zeer moeilijke beslissing genomen om de kleine editie die gepland was voor november 2020 te annuleren. Hoezeer het ook onze harten breekt, de veiligheid van onze bezoekers, gasten en festivalploeg is het belangrijkste in het multiversum, dus het was de beste keuze.

Maar heb geduld, want we nodigen je uit voor tien fantastische animatiedagen tijdens de volgende editie van ons festival in het voorjaar van 2021, dat zal plaatsvinden van 27 maart tot 4 april 2021. De extra tijd zullen we gebruiken om ervoor te zorgen dat we een buitengewoon animatie-extravaganza kunnen bieden, zoals de wereld nog nooit eerder heeft gezien, aangepast aan ons nieuwe normaal.

Tot die tijd, via Facebook en Instagram houden we de festivalgeest en de community levend en we wensen jullie allemaal veel liefde, een goede gezondheid en kracht om elke dag magie te laten gebeuren!

Call for Entries & Indienen van films en projecten
Dit betekent ook dat de deadline voor het inzenden van jouw animatiefilm verschoven is. Je hebt nu tot 1 oktober de tijd om jouw project in te dienen. Alle films die al waren ingediend voor de editie in 2020, komen automatisch in aanmerking voor 2021 en hoeven niet opnieuw te worden ingediend. Meer informatie over het indienen van jouw film vind je hier.ย