⚪ Neem de Omroep Zwart Route ⚪

Trek je wandelschoenen aan, we gaan op reis! 🏃‍♀️

 

Geweldig nieuws! Samen met Omroep Zwart brengen we je een onmisbaar 3-delige bundel van bestemmingen. Verken ze allemaal samen met één voordelig kaartje.

En het beste gedeelte? Het is perfect voor het hele gezin, inclusief de kinderen! 👫

 

1: Speelfilm – Knit’s Island geregisseerd door Quentin L’helgoualc’h, Ekiem Barbier, Guilhem Causse 

Uitgerust met camera’s, brachten de regisseurs maar liefst 963 uur door in het survivalistische spel DayZ. Wie zijn de mensen die ze onderweg ontmoeten en die ontelbare uren wijden aan deze virtuele realiteit? In deze vrije ruimte laten ze zich allemaal toe om te worden wie ze maar willen.

📆 5 April 2024 om 20:00 📍 Slachtstraat Filmtheater Utrecht

 

2: Shorts – Wherever I Lay My Hat (That’s My Home)

In zijn lied zingt Marvin Gaye dat thuis is waar men ervoor kiest zijn hoed neer te leggen. Hoewel Gaye niet per se ongelijk had in die tekst, kiezen veel mensen er voor om juist niet thuis te verlaten. Dit programma roept verhalen op over gedwongen migratie, dromen van een beter leven “in het buitenland”, en allerlei soorten reizen.

📆 7 April 2024 om 18:00 📍 Slachtstraat Filmtheater Utrecht

 

3: Panel – Unlearning Motherhood

De mentale en fysieke last van het moederschap is een uitdaging die zelfs de grootste mannelijke superheld te schande zou maken. Door middel van een panelgesprek verweven met een zorgvuldig samengesteld shortsprogramma, proberen Kaboom en Omroep Zwart een genuanceerde verkenning van de moederlijke ervaring te bieden.

Gemodereerd door Juliana Erazo.

📆 12 April 2024 om 20:00📍 Eye Cinema Amsterdam

  

🤍 Bekijk het volledige programma HIER.

 

🤍 Ticketverkoop begint op 8 maart, dus zet het in je agenda en zorg ervoor dat je tegen die tijd je persoonlijke Kaboom-route hebt uitgestippeld!