“Beyond Perfection” Open Call: Poster design

Oproep aan alle animatoren, kunstenaars en makers! Kaboom Animation Festival en Animated Women/World zijn verheugd om onze open call for submissions aan te kondigen voor een dynamische poster tentoonstelling in het stadhuis in Utrecht gedurende de maand maart 2023.

We nodigen je uit om een 5-30 seconden durende animatie in te sturen, samen met een bijpassend kunstwerk, dat het thema “Beyond Perfection” verkent. Dit thema staat open voor interpretatie, zodat je de vrijheid hebt om je unieke perspectief en artistieke visie te laten zien. Of het nu gaat om het verleggen van de grenzen van traditionele animatietechnieken of het verkennen van het thema door een meer abstracte lens, we willen zien wat je kunt bedenken. En het beste deel? Je kunstwerken komen tot leven met een augmented reality laag, die een extra laag van immersie toevoegt voor de kijkers. Er is geen voorafgaande ervaring met AR nodig om deel te nemen, stuur gewoon je animatie en kunstwerk in via het daarvoor bestemde formulier.

Mis deze kans niet om je werk te tonen in een publieke tentoonstelling en deel uit te maken van het Kaboom Festival. Stuur je animatie en kunstwerk in voor de deadline van 20 februari 2023, 23:59 CEST. We kunnen niet wachten om te zien wat je gaat maken!

Vragen en andere inlichtingen: animatedwomen@gmail.com

Bekijk de laatste editie van Kaboom Animation Festival x Animated Women: