WELCOME TO KABOOM!

Welkom bij Kaboom! 

Kaboom Animation Festival is de hemel op aarde voor alles en iedereen die een hart heeft voor animatiefilm. Van vlijmscherpe en überinventieve experimentele arthouse tot kleurrijke verhalen voor jong en oud; Kaboom serveert animatielekkernijen voor elk levend wezen. Zelfs voor de grootste weirdos onder ons! 

In maart-april 2022 vierden we onze LEGENDARISCHE editie en nu kijken volop vooruit naar het voorjaar van 2023. Zet de festivaldata alvast in het vet in je agenda: 24-29 maart in Utrecht en 30 maart – 2 april in Amsterdam 

Wil je alles op de voet volgen? Volg onze socials en schrijf je in voor de nieuwsbrief! 

 

Historiek

Kaboom Animation Festival is het liefdeskind van twee animatiefilmfestivals. In 2019 beseften KLIK Amsterdam Animation Festival en Holland Animation Film Festival (HAFF) dat hun verschillen gebruikt konden worden om elkaar aan te vullen. En dus smolten ze samen en namen ze een vlucht naar de toekomst. Een gloednieuw animatiefilmfestival – dat werkelijk alles kon bieden – was geboren! 

Kaboom Animation Festival is een jaarlijkse animatiehoogmis waar professionals en fans elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en genieten van het nieuwste en het beste dat animatie te bieden heeft. En waar uiteraard de Nederlandse animatie-industrie uitbundung gevierd wordt. 

Kaboom Animation Festival 2022

Kaboom 2022 was een festijn! Van 28 maart tot en met 3 april kon je op ons online platform en in Amsterdam en Utrecht terecht voor animatiefilms á volonté. 

Klik hier om meer te lezen over Kaboom 2022. En oh ja, vergeet ons niet te volgen op social media en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Dan ben je steeds de eerste om onze nieuwtje te horen! 

Kaboom Nieuwsbrief

Wil je alle updates over Kaboom ontvangen? Schrijf je dan razendsnel in voor onze nieuwsbrief en wij beloven om je te van tijd tot tijd te bestoken met de nieuwtjes die je écht moet horen. 

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.