Ons educatieprogramma is in volle gang!

BEN JE DOCENT?

We nodigen leraren uit om het festival te bezoeken, de sfeer te komen proeven en meer te leren over de mogelijkheden van animatie als onderdeel van je schoolcurriculum in de toekomst.

Kun je gedurende het festival niet? Het hele jaar door bieden we animatieprogramma’s in samenwerking met filmtheaters in het hele land.

Geïnteresseerd? Neem contact op met educatie@kaboomfestival.nl voor meer informatie.

ONS EDUCATIEPROGRAMMA

We nodigen jou en je klas graag uit voor Kaboom Animation Festival, een gloednieuw animatiefilmfestival in Utrecht van 9 tot 13 november. Kaboom biedt programma’s voor alle leeftijdsgroepen en opleidingsniveaus, tijdens het festival en het hele jaar door.

Basisscholen: Kaboom biedt thematisch gearrangeerde filmvertoningen en animatiewerkplaatsen, in de klas en op het grote scherm voor basisscholen in Utrecht en omgeving. Er zijn verschillende programma’s, geschikt voor de kleuterklas tot groep 8.

Middelbare scholen: voor middelbare scholen ontwikkelt Kaboom op maat gemaakte programma’s van filmvertoningen, workshops en masterclasses. We komen graag langs bij je school en praten met je over wat bij jouw school en studenten past.

Neem contact met ons op via educatie@kaboomfestival.nl voor meer informatie.