Filmtips: kerst animatie top 10!

Een klein kerst kadootje voor jou! We hebben namelijk een geweldige kerst animatie film lijst voor jou samengesteld. Het enige wat je hoeft te doen is: 1) pak een bak popcorn 2) ga achterover leunen en 3) geniet!  🎄 

 

🎄 #1 The Ogre / Als je alleen maar aan eten kunt denken tijdens de kerstdagen! 🍪  

🎬 Laurène Braibant, 2017, 10′

 

🎄 #2 Merry Christmas Everybody! / Hoe gaan hamsters om met een slechte spijsvertering? Waarom vinden honden het dragen van een kersthoedje heel stom? Een aflevering van de klassieke stop-motion TV serie, die wil je niet missen!

🎬 Creature Comforts, first episode aired Dec, 2005  

 

🎄 #3 A Hellbenders Christmas / Chris and Zach gaan op trick & treat jacht. Een YouTube animatie film met een uniek gevoel voor humor & met de stem van Jason’s Page (engelse versie van Pokémon!)  

🎬 Zach Hadel & Chris O’Neill, first episode aired Dec, 2012

 

🎄 #4 My dog Tulip / Het verhaal van een man die een Duitse herder redt en over hoe ze de grootste maatjes worden. 

🎬 Sandra Fierlinger & Paul Fierlinger, 2009, 1h 23′ 

 

🎄 #5 The Christmas Rabbit / Op kerstavond vindt een oude vrouw haar lieve kat thuis dood. De hele dag probeert ze een plekje voor hem te zoeken om hem zijn laatste rustplek te geven. Het lukt maar niet, totdat er een optie voorbijkomt waar ze totaal niet aan had gedacht…  

🎬  

 

🎄 #6 Klaus / Een eenvoudige daad van vriendelijkheid leidt altijd tot een andere, zelfs in een bevroren, verre plaats. Wanneer de nieuwe postbode van Smeerensburg, Jesper, bevriend raakt met speelgoedmaker Klaus, doen hun geschenken een eeuwenoude vete smelten en leveren ze een slee vol vakantietradities op.

🎬 Netflix

 

🎄 #7 A Town Called Panic.

Een plan van de cowboys en indianen om het paard te verassen met een zelfgemaakt verjaardagskado. Maar het loopt niet helemaal zoals gewenst…. Een film vol avontuur en romantiek.

🎬 Google+, Canal +

 

🎄 #8 Na Wednesday te hebben gebinged, vergeet dan ook niet om de enige echte klassieker van Tim Burton te zien: The Nightmare Before Christmas.

🎬 Disney +

 

🎄 #9 White Out / Winter plezier in waterverf!

🎬 Jeff Scher, US, 2007, 3’

 

🎄 #10 The Story of Christmas / Klassieke cut-out versie van de geboorte van Jesus Christus.

🎬 Evelyn Lambart, CA, 1973, 8’

 

Geniet ervan! Fijne feestdagen van het gehele Kaboom team!🎅