Oproep: Debutanten Bal voor de graduates 2023

Het Debutanten Bal is een gezellig samenzijn en een geweldige tentoonstelling van de nieuwe generatie in de Nederlandse animatiescene. Wij vinden het erg belangrijk om deze groep graduates te helpen met hun loopbaan en hun de mogelijkheden en kansen te geven om kennis te maken met de markt en professionals.

Het evenement zal plaatsvinden op 29 maart in de HKU, Utrecht. Een groep geselecteerde graduates zullen hun werk middels een showreel laten zien aan ons Industry publiek. Daarnaast worden de showreels ook gefeatured in onze catalogus tijdens ons festival in 2023

Wij selecteren totaal 10 studenten van alle aanmeldingen en deze worden gematcht aan 10 producers uit de industrie voor een kort speed date sessie op onze Young Professional Day, ook op 29 maart. Ook wordt de Debutanten Award uitgereikt aan de beste showreel die wordt geselecteerd door een internationale Jury tijdens het Debutanten Bal!

Om je aan te melden en om kans te maken op de felbegeerde Debutanten Award dien je het formulier voor 15 januari 2023 in te vullen: 

Voor meer informatie, aanvragen of specifieke vragen stuur een mailtje naar:
Emilia Mazik 

emilia@kaboomfestival.nl