🤍 Kaboom x Culturele Zondag Utrecht🤍 

⚪ Klaar om je onder te dompelen in kunst en cultuur? Op 18 februari transformeert de stad Utrecht in een opwindende speeltuin vol workshops, vertoningen en meer. Natuurlijk moesten we daar ook aan meedoen.

⚪ We presenteren een interessant programma van 7 Nederlandse korte films die het thema ‘Thuis’ verkennen, aansluitend bij ons eigen festivalthema dit jaar (Welcome Home). Hoe voelt het om je thuis te moeten verlaten? Een queer thuis te vinden? Het oneens te zijn met je buurman? Een Nederlandse verjaardagsfeest bij te wonen?…

⚪ Dit en meer zullen we verkennen in ons fascinerende programma in Slachtstraat Filmtheater. Je kunt elke half uur binnenlopen, van 14:00 tot 16:00 uur! Maar natuurlijk zijn we ook de kleintjes niet vergeten. Voor hen presenteren we een doorlopend programma met 4 korte films in Stadhuis, elke half uur van 13:30 tot 14:30 uur. Van vriendschappen met stenen tot avonturen van vissen (en een kort optreden van Godzilla), de kinderen zullen zeker genieten van deze geweldige animaties.

⁠⁠

⚪ Vind meer informatie HIER.