Complete program Kaboom Animation Festival and Industry Days 2024 online!

Zoals beloofd verkennen we dit jaar het thema thuis in animatie. In verschillende programma’s bieden we een mix van visuele pareltjes die thuis als ruimte verkennen, en films over onderwerpen gerelateerd aan thuis, zoals gedwongen migratie, ontworteld zijn en toekomstig nomadisme. We nodigen het publiek en kunstenaars uit om elementen te benoemen, te tekenen, te ontwerpen en uit te drukken die hen een thuisgevoel geven. Door verhalen uit te wisselen, willen we elkaar verwelkomen en iedereen zich thuis laten voelen.

Goed nieuws! We kunnen nu eindelijk het programma met jullie delen! Ga naar onze website en navigeer door alle speelfilms, shorts en live shows en stel een lijst samen van wat je absoluut niet wilt missen. Van 5 tot 14 april, in Utrecht, Amsterdam en online, staan we voor je klaar.

Blijf onze website en sociale media in de gaten houden voor de laatste updates. Maar eerst, bekijk ons buitengewone programma.

Grijp je gouden ticket naar de chocolade… euh, animatiefabriek! Stel je dit voor: twee dagen volledig gewijd aan de animatie-industrie. Geen compromissen, geen gevangenen, maar tal van inspirerende inzichten en een gevoel van een broeder/zusterschap. Of je nu een ervaren of jonge animator bent, een sales tovenaar, een distributiemeester, een leraar, een multidisciplinaire kunstenaar of een onschuldige student, de Kaboom Industry Days is de perfecte gelegenheid om het kloppende hart van alles wat geanimeerd is te ontdekken, om collega’s te ontmoeten en ideeën te delen (maar steel ze niet). De editie van dit jaar nodigt je uit om na te denken over worldbuilding in animatie en nieuwe benaderingen vanuit de productiekant. En met meer één-op-één ontmoetingen dan ooit belooft dit tweedaagse evenement een unieke netwerkmogelijkheid te zijn. Sluit je aan op 9 en 10 april 2024 in Utrecht.

Locatie: HKU Media, Oudenoord 700, Utrecht

Bekijk het volledige programma.

De kaartverkoop begint op 8 Maart, dus zet het in je agenda en zorg ervoor dat je tegen die tijd je persoonlijke Kaboom-route hebt uitgestippeld!