Industry Days: hier moet je bij zijn!

Op 28 en 29 Maart, zullen de Kaboom Industry Days plaatsvinden – de ultieme animatie ervaring voor alle professionals in het vak. We hebben het meest interessante programma voor jullie samengesteld, lees snel meer!

 

Op de 28ste geven we Animation Conversations – The Art of Puppet Animation. Joseph Wallace en Jamie Caliri komen samen om hun inspiraties, stijlen, verschillen en overeenkomsten te bespreken. Beiden zijn ervaren animatoren en hebben gewerkt aan veelgeprezen geanimeerde muziekvideo’s, korte films en speelfilms.

Joseph Wallace is een alom geprezen BAFTA Cyrmu genomineerde animatieregisseur, schrijver en producent. Zijn laatste korte film ‘Salvation Has No Name’ is opgenomen in onze International competition.

Jamie Caliri’s werk omvat de indrukwekkende eindtitels voor ‘Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events’ en poppenanimatiescènes voor ‘The Little Prince’. Daarnaast is hij de maker van de stopmotion software Dragonframe.

 

In samenwerking met: Nederlandse Academie voor Film & Nederlandse Audiovisuele Producenten Alliantie (NAPA).

Is het samenstellen van een jaarboek achterhaald? Nee joh! En zeker niet als het gaat om de spannendste en tofste Nederlandse animatie! Deze jaarboekpresentatie biedt een overzicht van enkele belangrijke animatieprojecten die het afgelopen jaar in Nederland zijn gerealiseerd. De aan deze projecten verbonden gastsprekers vertellen u wat er nodig was om deze projecten tot stand te brengen, vanaf de eerste ideeën tot en met de releases.

Kom binnen in de wereld van Twee Kleine Kleuters, Het Wonder en Kunu door de ogen van respectievelijk Alex Dowding (animatieproducent), Nienke Deutz (regisseur) en Onias Landveld (verhalenverteller).

Moderator: Roloff de Jeu